LG Solar Full Black (355 Wp)

De LG Solar NeON 2 Full Black 355 Wp is de nieuwe basis voor topprestaties van LG en zorgt voor een aanzienlijke verbetering op het gebied van vermogen en betrouwbaarheid van de zonnepanelen. De LG NeON 2 Full Black levert een vermogen van maximaal 355Wp, wordt geleverd met een productgarantie van 25 jaar en is een combinatie van uitstekende prestaties, esthetisch design en optimale garantie.

CELLO technologie

Het nieuwe paneel van LG, de NeON 2, maakt gebruik van CELLO technologie. CELLO technologie vervangt 3 balken met 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen. De NeON 2 is het bewijs van de inspanningen van LG om de waardeverhoging voor de klant ongekend te verbeteren. Het omvat verbeterde garantie, duurzaamheid, prestaties in reële omstandigheden en een esthetisch design geschikt voor daken.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG NeON 2

De LG NeON 2 is het meest verkochte zonnepaneel van LG. Het paneel is onderscheiden met de gerenommeerde Intersolar AWARD 2015 voor de toegepaste CELLO technologie. Dankzij deze technologie, die de vermogensopbrengst en de betrouwbaarheid verhoogt, is het een van de krachtigste en meest veelzijdige zonnepanelen op de markt.

Uitstekende prestatiegarantie

LG staat altijd achter zijn producten met een solide garantiebeleid. De lineaire prestatiegarantie garandeert een vermogensopbrengst van ten minste 90,08% aan het einde van het 25e jaar.

Verbeterde betrouwbaarheid op lange termijn

Mochten er door natuurlijke degradatie haarscheuren of erosie van de vingerelektroden optreden in de buitenranden van de zonnecel, zorgt de LG NeON 2 voor minder prestatieverlaging. Het betreffende elektrische pad wordt geblokkeerd dankzij de nauwe structuur van de draden.

Paneel met hoge vermogensopbrengst

De LG NeON 2 wekt meer energie op dan conventionele modules, waardoor met een kleiner oppervlak aan de energiebehoefte kan worden voldaan.

Sterke prestaties in uiteenlopende omstandigheden

De LG NeON 2 wekt bij hoge temperaturen en bij weinig straling 4.1% meer energie op dan P-type multipanelen.

Over LG Solar

LG is een bekende naam, ook op het gebied van zonne-energie. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. LG Solar is een financieel gezond bedrijf en heeft in 2013, 2015 en 2016 de Intersolar Award gewonnen. Hiermee is wel duidelijk dat LG zonnepanelen een goede keuze zijn.

LG PRO Solar partner

Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Belangrijkste kenmerken LG NeON 2 Full Black:

1) Verbeterde vermogensgarantie

De LG NeOn 2 Full Black heeft een verbeterde vermogensgarantie. De jaarlijkse degradatie is gedaald van -0,5 %/jr naar -0,35 %/jr.

2) Esthetisch dak

Bij het ontwerp van de LG NeON 2 Full Black stond het uiterlijk voorop; dunnere draden die op een afstand allemaal zwart lijken. Door het moderne design van dit product kan de waarde van uw eigendom omhoog gaan.

3) Betere prestatie op zonnige dagen

LG NeON 2 Full Black presteert nu nog beter op zonnige dagen dankzij de verbeterde temperatuurcoëfficient.

4) Verbeterde productgarantie

LG heeft de garantie van de LG NeON 2 Full Black verlengd tot 25 jaar, wat de top van de industrienorm vormt.

5) Dubbelzijdige celstructuur

De cel in de LG NeON 2 Full Black kan zowel aan de voor- als achterkant vermogen genereren. Het invallend licht reflecteert van de achterkant van het paneel en wordt opnieuw opgenomen waardoor het extra vermogen genereert.

6) Type zonnepaneel

LG Solar Full Black 325N1K-V5 335 Wp met 1.686 x 1.016 mm Full Black monokristallijn zonnepaneel. 

Downloads

Datasheet LG NeON 2 Full Black (355 Wp)

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen