• Overheid2

  698 zonnepanelen Postcoderoosproject Duurzaam Beltrum

  Lees meer

Neem contact op

Bel 0544 - 353348 of stuur een e-mail naar info@tentensolar.nl.

Direct contact opnemen

Bekijk onze bedrijfsfilm

Neem een kijkje in ons magazijn en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsfilm bekijken

Zonnepanelen voor semi-overheid

Tenten Solar B.V. heeft ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen voor de semi-overheid en non-profit sector. Vele zonnepanelen projecten voor het MKB hebben we inmiddels met succes afgerond. Tot onze klantenkring behoren referenties als scholen, woningcorporaties en gemeenten. Dankzij deze ervaring hebben we geleerd dat een zonnepanelen installatie voor veel van onze referenties in de semi-overheid en non-profit sector een zeer rendabele investering is.

Voordelen zonnepanelen voor semi-overheid en non-profit sector

In eigen beheer elektriciteit opwekken met PV-panelen (*) heeft vele voordelen voor de semi-overheid en non-profit sector. De zonne-energie die zelf wordt opwekt met de zonnepanelen hoeft niet ingekocht te worden. Hoe meer de stroomprijs gaat stijgen in de toekomst, hoe groter het voordeel voor uw organisatie is. Daarnaast zijn zonnepanelen een vorm van duurzame energie, welke geen uitstoot van CO2 oplevert. Hierdoor kunt u maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door duurzaam te investeren in zonnepanelen.

De voordelen van zonnepanelen voor de semi-overheid en non profit sector op een rijtje:

 • In eigen beheer zonnestroom opwekken in plaats van inkopen
 • Minder afhankelijkheid van stroomprijsstijgingen
 • Stroom opwekken uit een oneindige bron, ook in Noord Europa
 • Bijdrage aan een duurzaam milieu, dankzij minder vervuilende uitstoot van CO2
 • De levensduur van PV zonnepanelen is ruim 25 jaar
 • Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij

 

Zonnepanelen voor uw semi-overheid organisatie

Gedurende de dag is er veel stroom nodig bij menig organisatie, deze stroombehoefte kan duurzaam opgevuld worden door het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen op de daken. Bij Tenten Solar zijn we ons ervan bewust dat het uiterlijk van een zonnepanelen-installatie erg belangrijk is. Wij zullen er altijd naar streven om een esthetisch verantwoorde oplossing voor zonnepanelen te leveren.
We hebben veel ervaring met grote zonnestroom projecten voor semi-overheid organisaties, zoals scholen, woningcorporaties, collectieven, gemeenten en solarvelden. Door deze ervaring hebben we een goede kijk op wat praktisch mogelijk is op het gebied van zonne-energie.

Ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen

Tenten Solar B.V. is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij adviseren, leveren, installeren op o.a. de vakgebieden: particulier, agrarisch, MKB en semi-overheid. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner in zonne-energie gebleken door een gedegen advies, een goede installatie én een scherpe prijs voor zonnepanelen. Naast Gelderland en Overijssel bouwen wij zonnestroom installaties in meer provincies. Wij leveren, adviseren en ondersteunen zonnepanelen installateurs door heel Nederland en Duitsland (NRW).

Bekijk, voor een overzicht van de mogelijkheden van zonnepanelen voor de semi-overheid, onze semi-overheid zonnepanelen projecten. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

(*) PV (Photo Voltaic) = Elektriciteit uit zonlicht = zonne-energie = zonnestroom en wordt opgewekt door zonnepanelen installatie

[12 3 4 5  >>  
 • iso-9001
 • iso-9001
 • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen