Zonnepanelen voor collectieven

Naast particulierenagrariërs en MKB’ers kan ook de semi-overheid terecht bij Tenten Solar voor de aanschaf van zonnepanelen. Ook collectieven behoren tot die doelgroep. Bij Tenten Solar hebben we reeds veel ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen voor collectieven verspreid over heel Nederland.

 

 

Zonnepanelen voor collectieven

Steeds meer mensen zien kansen in het opwekken van zonne-energie. Dankzij zonne-energie collectieven zijn zonnepanelen voor iedereen, zelfs zonder subsidie, betaalbaar. Inkoopcollectieven hebben een aantal voordelen, met name prijs en kwaliteit spelen hierin een rol. Door gezamenlijk zonnepanelen in te kopen, is er een prijsvoordeel in zowel materiaal als montage te behalen. Op deze manier koopt u met een groep, bijvoorbeeld uw buurt, gezamenlijk zonnepanelen in. Streeft u als collectief naar een duurzame omgeving? Zonnepanelen passen goed bij dit streven. Bekijk eens de mogelijkheden die Tenten Solar biedt voor zonnepanelen collectieven.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere zonnepanelen projecten voor collectieven met succes afgerond. Dankzij deze ervaring weten wij dat communicatie erg belangrijk is, daarom bieden wij voorlichtingsavonden en advies op maat voor collectieve inkoop van zonnepanelen. De projecten die wij voor collectieven hebben begeleid lopen uiteen, van zonnepanelen installaties in een woonwijk of een zonnepanelen project voor een collectief bedrijven. Voor een compleet overzicht van onze referenties op het gebied van collectieven, kunt u onze projecten bekijken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen projecten voor collectieven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0544-353348 of mail naar info@tentensolar.nl

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen