Complete set 12 zonnepanelen

Wilt u uw energierekening verlagen? Kies dan voor een complete set van 12 zonnepanelen. Bij Tenten Solar ontzorgen we u graag, daarom bieden we u complete sets van zonnepanelen aan, de keuze voor zonnepanelen is immers niet eenvoudig.

12 zonnepanelen: besparing van 608 euro per jaar

Met een complete set van 12 zonnepanelen, kunt u uw energierekening flink verlagen. Met 12 zonnepanelen wekt u gemiddeld zo’n 2700 kWh energie op jaarbasis op. Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 3500 kWh aan energie op jaarbasis. Met 12 zonnepanelen kunt u dus een groot gedeelte van deze stroombehoefte zelf opwekken. Wilt u graag uw complete stroombehoefte opwekken met zonnepanelen en dus 100 procent in uw eigen energie voorzien? Kies dan voor een set van 15 zonnepanelen (3375 kWh) of een set van 18 zonnepanelen (4050 kWh). Een complete set van 12 zonnepanelen levert u daarnaast een besparing op van ongeveer 606 euro op jaarbasis. Met de mogelijkheid voor het terugvorderen van uw BTW wordt een investering in deze set van 12 zonnepanelen nog interessanter.

Complete set voor zonnepanelen installatie

Onze complete sets van 12 zonnepanelen zijn verkrijgbaar in twee varianten: een reguliere set van 12 zonnepanelen en een set van 12 full black zonnepanelen. Deze complete sets voor een zonnepanelen installatie zijn verkrijgbaar vanaf € 3.062,04 en bestaan uit:
•    12 monokristallijne zonnepanelen
•    SAJ omvormer
•    Geïntegreerde monitoring
•    Montage systeem

Meer informatie voor besparen op uw energierekening

Wilt u ook besparen op uw energierekening en energie opwekken in eigen beheer door middel van zonnepanelen? Dan is een complete set met 12 zonnepanelen iets voor u. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen