Monitoring zonnepanelen

Direct inzicht in de resultaten van uw zonnepanelen? Dat kan met monitoring van uw zonnepanelen. Op deze manier heeft u een duidelijk inzicht in de manier waarop u uw investering in zonnepanelen terugverdient en heeft u de garantie dat u het maximale uit uw zonnepanelen installatie haalt. Bij Tenten Solar bent u voor monitoring van uw zonnepanelen systeem aan het juiste adres, wij hebben een uitgebreid aanbod van diverse monitoring systemen voor zonnepanelen.

SAJ monitoring systeem

Met het SAJ monitoring systeem kunt u de resultaten van uw zonnepanelen per uur, week, maand of zelfs over een langere periode inzien. In één oogopslag heeft u inzichtelijk hoe uw zonnepanelen installatie presteert, actueel en in het verleden. SAJ monitoring is uniek door de geïntegreerde webbox in de omvormer. U hoeft het systeem alleen maar aan te sluiten op het internet, en u kunt eenvoudig de resultaten aflezen via uw computer, tablet of smartphone (via een App voor Android en iPhone).

saj monitoring tentensolar

SolarLog monitoring systeem

Het SolarLog monitoring systeem heeft een LCD scherm, waarop u de monitoring van uw zonnepanelen eenvoudig kunt aflezen. Daarnaast is het ook mogelijk om het SolarLog monitoring systeem aan te sluiten op uw computer, tablet of laptop. Een voordeel van dit systeem is dat het de dagelijkse prestaties afzet tegen de gemiddelden die het systeem tegen die tijd van het jaar zou moeten hebben. Altijd een goed inzicht in de (gewenste) prestaties van uw zonnepanelen dus.

solarlog tentensolar

Zonnepanelen monitoring centraal

Dat monitoring van zonnepanelen meerdere functies kan hebben, blijkt wel uit enkele van onze referenties. Zo heeft de Brede School in Diemen het monitoringssysteem van de 202 zonnepanelen op het dak in de foyer van de school geplaatst. Op deze manier kunnen de leerlingen iedere dag zien wat zonnepanelen opleveren en worden de zonnepanelen en duurzame energie onderdeel van het lesprogramma.

Ook bij de Gemeente Oost Gelre heeft de monitoring van de op een centrale manier geregeld. In de hal van het gemeentehuis is een TV scherm geplaatst waarop de opbrengsten van de 238 zonnepanelen actueel weergegeven worden.

Wilt u ook het maximale uit uw pv-systeem halen? Maak dan gebruik van een monitoring systeem voor zonnepanelen. Wij vertellen u graag meer over de beste keus voor een monitoring systeem voor zonnepanelen die aansluit bij uw wensen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen