Zonnepanelen boerderij

Boerderijen hebben vaak een perfect uitgangspunt voor zonnepanelen. Niet alleen wordt er op een boerderij het hele jaar door relatief veel stroom gebruikt, ook is er vaak veel dakoppervlak met een gunstige ligging aanwezig om een zonnepanelen installatie op te kunnen plaatsen. Daarnaast zijn er voor zonnepanelen bij een boerderij diverse interessante regelingen beschikbaar, die een investering in zonnepanelen erg rendabel maken voor agrariërs.

Zonnepanelen boerderij; duurzaam agrarisch beleid

Tenten Solar heeft zijn oorsprong op het platteland van de Achterhoek, daarom hebben wij veel affiniteit met de agrarische sector. Het grootste gedeelte van onze referenties bestaat ook uit zonnepanelen projecten voor boerderijen en agrarische bedrijven, met name in de provincies Gelderland en Overijssel. Ook werken al geruime tijd samen met LTO Ledenvoordeel op het gebied van de Vraagbundeling Zonnepanelen, waarbij agrariërs op een voordelige zonnepanelen aan kunnen schaffen via LTO.
Boerderijen hebben vaak overdag – als de zon schijnt - een grote stroomafname, dat maakt de installatie van zonnepanelen erg interessant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan melkveehouders met een melkrobot, varkenshouders en kippenhouders met ventilatoren of fruittelers die fruit koelen. Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan het duurzame agrarische beleid dat bij veel boerderijen gevoerd wordt.

Referenties zonnepanelen boerderij

We hebben al diverse zonnepanelen projecten voor boerderijen met succes afgerond. Al deze boerderijen hebben nu een esthetische zonnepanelen installatie op hun boerderij en wekken daarmee in eigen beheer stroom op. Niet alleen een voordelige manier van stroom opwekken, maar ook nog een duurzame manier. Bekijk enkele van onderstaande referenties van zonnepanelen op een boerderij:


Bent u een agrariër en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw boerderij? Wij adviseren u graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen