Zonnepanelen voor gemeenten

Naast particulierenagrariërs en MKB’ers kan ook de semi-overheid terecht bij Tenten Solar voor de aanschaf van zonnepanelen. Ook gemeenten en provincies behoren tot die doelgroep. Bij Tenten Solar hebben we reeds veel ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen voor gemeenten en provincies verspreid over heel Nederland.

 

 

Zonnepanelen voor gemeenten & provincies

Streeft u als gemeente of provincie naar een duurzame omgeving? Zonnepanelen passen goed bij dit streven en kunnen daarnaast zorgen voor kostenbesparingen op het gebied van energie. Bekijk eens de mogelijkheden die Tenten Solar biedt voor gemeenten en provincies. In de afgelopen jaren hebben wij voor meer dan 5 gemeenten zonnepanelen projecten met succes afgerond. Deze projecten lopen uiteen, van zonnepanelen installaties op een zwembad, bezoekerscentra, gemeentehuizen, nieuwbouw projecten en andere realisaties binnen gemeenten.

Naast het leveren en installeren van de zonnepanelen hebben wij gemerkt dat het communicatie met de opdrachtgever van gemeenten en provincies zeer belangrijk is. Advies en voorlichting zijn sleutelwoorden bij onze samenwerking met gemeenten en provincies. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het opstellen van een risico inventarisatie, een plan van aanpak, voorlichtingsavonden, veiligheidsplannen, etcetera. Daarnaast leveren we gemeentes ook vaak een display bij de entree van desbetreffend pand, waarop de opbrengsten van de zonnepanelen installatie op een moderne manier af te lezen zijn. Voor een compleet overzicht van onze referenties op het gebied van gemeenten en provincies, kunt u onze projecten bekijken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen projecten voor gemeenten en provincies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0544-353348 of mail naar info@tentensolar.nl

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen