Nieuws & Acties

Tenten Solar officieel LG PRO Solar partner

LG is geen onbekende naam in de wereld van elektronica. Ook op het gebied van zonnepanelen maakt het bedrijf haar naam waar. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. Met de NeoN2 Cello technologie gaat LG Solar nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Met deze hoog rendement zonnepanelen wordt namelijk maar liefst 20% meer energie uit hetzelfde oppervlak gehaald en 5% meer kWh per jaar opgewekt. Niet alleen het de prestaties zijn belangrijk. LG heeft met de Unieke Cello techniek een zeer fraai zwart zonnepaneel.

Tenten Solar plaatst eerste zonnepanelen op huurwoningen Area

Tenten Solar heeft onlangs voor de Brabantse woningcorporatie Area Wonen de eerste zonnepanelen geplaatst op huurwoningen. Alle huurders van eengezinswoningen bij Area kunnen een aanvraag doen om zonnepanelen op hun woning te laten plaatsen.

Energie Investeringsaftrek (EIA) verhoogd van 41,5% naar 58%

Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie, waaronder ook zonnepanelen. Per 1 januari 2016 is de EIA verhoogd van 41,5 procent naar 58 procent. En dat levert een nettovoordeel van maar liefst 14 procent op voor ondernemers die een EIA aanvragen.

Groene fietsen, dus ook groene energie bij Goossens Tweewielers

Sinds begin van dit jaar prijken er bij Goossens Tweewielers in Groenlo 76 zonnepanelen op het dak. Henk Goossens, eigenaar en oprichter van de allround rijwielzaak legt uit waarom hij koos voor deze manier van energie opwekken: “Alle fietsen die wij verkopen zijn groen, dus kiezen wij ook op het gebied van energieopwekking voor groen. En zonnepanelen passen hier perfect bij.”

Subsidieregeling zonnepanelen in Gemeente Oost Gelre

Goed nieuws voor woningeigenaren in de Gemeente Oost Gelre. Op 22 december 2015 is er een nieuwe subsidie-verordening aangenomen m.b.t. verduurzaming van woningen en coöperatieven. Hiertoe behoort ook een speciale subsidie voor zonnepanelen. Voor u als woningeigenaar betekent het dat u tot 500 euro subsidie kunt ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. De subsidie omvat 10% van uw investering tot een maximum van 500 euro.

Tenten Solar vanaf nu Zonnekeur Installateur

We zijn er trots op u te kunnen melden dat wij per december 2015 Zonnekeur Installateur zijn. Met dit keurmerk bieden wij u zekerheid op het gebied van zonnepanelen installatie.

Maak gebruik van de duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Ook zonder een subsidie is een investering in zonnepanelen rendabel. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen zonder subsidie is ongeveer 8 jaar. Maar wist u dat veel gemeentes ook een ‘duurzaamheidslening’ aanbieden?

180 zonnepanelen op gemeentehuis Berkelland

Tenten Solar is deze week begonnen met de installatie van 180 zonnepanelen op het gemeentehuis van Berkelland.

Winterswijks gezicht bij Tenten Solar Zonnepanelen

Maak kennis met een nieuw gezicht bij Tenten Solar

Subsidieregeling Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties

Vanaf 4 januari 2016 is het voor sportverenigingen en sportstichtingen mogelijk om gebruik te maken van de subsidieregeling Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties. Dat betekent dat sportverenigingen en sportstichtingen relatief voordelig energiebesparende of duurzame maatregelen kunnen nemen, waaronder ook het laten installeren van zonnepanelen. Zo krijgt uw sportvereniging of stichting een duurzaam karakter.

Derde Achterhoekse Open Huizen Route

Op zaterdag 7 november 2015 vindt de derde Achterhoekse Duurzame Huizenroute plaats. In de hele Achterhoek stellen woning-eigenaren hun energiezuinige en duurzame woningen open en delen hun kennis en ervaring met iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn of haar woning. 

Tenten Solar aanwezig op duurzaamheidsmarkt Area in Uden

Op vrijdag 9 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid, daarom organiseert Area (wooncorporatie in de regio Uden – Veghel) die dag een duurzaamheidsmarkt. Ook wij van Tenten Solar zullen hierbij aanwezig zijn om informatie te verschaffen over zonnepanelen.

Persbericht: Vraagbundeling Zonnepanelen On Tour

Wageningen, 22 september 2015 - Een lagere energierekening, een bijdrage aan een beter milieu en bewustwording van het eigen stroomverbruik. Dit zijn slechts enkele van de redenen die er zijn om te investeren in zonnepanelen. En dat zien ook steeds meer agrariërs in. Voor de agrariër die twijfelt, is er de komende maanden Vraagbundeling Zonnepanelen ‘on tour’.

72 zwarte zonnepanelen op akkerbouwbedrijf van Weringh in Laren (Lochem)

Menco van Weringh: “Dankzij de zonnepanelen is onze energierekening direct gedaald”

132 zonnepanelen op akkerbouwbedrijf Noome in Biddinghuizen

Henk Noome: “Dankzij de zonnepanelen zijn we bewuster geworden van ons eigen stroomverbruik”

<<  1 2 [34 5 6  >>  
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen