Nieuws & Acties

Start project 3.000 woningen De Kernen

Vorige week zijn we gestart met het plaatsen van de eerste zonnepanelen installaties op de huurwoningen van woningcorporatie De Kernen. De woningcorporatie gaat de komende tijd fors inzetten op zonne-energie. In totaal worden er op 3.000 huurwoningen zonnepanelen geplaatst vanaf het voorjaar van 2016 tot en met 2018. Hiermee zetten ze in op de visie: betaalbaar wonen door middel van energiezuinige woningen. Het doel: voor 2020 hebben alle huurwoningen van De Kernen gemiddeld energielabel B of hoger.

LTO Energie en Tenten Solar verlengen overeenkomst Vraagbundeling Zonnepanelen

Wageningen 2 mei 2016 - Op 19 april jl. heeft LTO Energie (namens LLTB, LTO Noord en ZLTO) de overeenkomst met Tenten Solar met betrekking tot de 'Vraagbundeling Zonnepanelen' verlengd voor het jaar 2016. Hiermee zetten beide organisaties hun gezamenlijke doelstelling voort: het streven naar realisatie van kwalitatief goede PV-systemen bij en voor LTO-leden in heel Nederland.

Duurzaamheidslening gemeente Winterswijk

De Gemeente Winterswijk hecht waarde aan het energiezuinig maken van woningen. Het verduurzamen van je woning vergt in eerste instantie een investering. Om woningeigenaren daarmee te ondersteunen, introduceert de Gemeente Winterswijk daarop per 1 mei 2016 de duurzaamheidslening. Met de duurzaamheidslening hebben particuliere woningbezitters de mogelijkheid om met behulp van een aantrekkelijke lening duurzame maatregelen voor hun woning te realiseren, zoals het laten installeren van zonnepanelen. Woon je in de gemeente Winterswijk en wil je zonnepanelen (laten) installeren? Meld je dan aan voor de duurzaamheidslening.

Tenten Groep Lichtenvoorde behaalt nieuwste certificeringen

Op 16 en 17 maart jl. is Tenten Groep Lichtenvoorde B.V. uit Lichtenvoorde als eerste solar-bedrijf in Nederland gecertificeerd volgens de nieuwste ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 normen voor een periode van 3 jaar. Tenten Groep Lichtenvoorde is al ISO en VCA** gecertificeerd sinds april 2010.

Tenten Solar officieel LG PRO Solar partner

LG is geen onbekende naam in de wereld van elektronica. Ook op het gebied van zonnepanelen maakt het bedrijf haar naam waar. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. Met de NeoN2 Cello technologie gaat LG Solar nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Met deze hoog rendement zonnepanelen wordt namelijk maar liefst 20% meer energie uit hetzelfde oppervlak gehaald en 5% meer kWh per jaar opgewekt. Niet alleen het de prestaties zijn belangrijk. LG heeft met de Unieke Cello techniek een zeer fraai zwart zonnepaneel.

Tenten Solar plaatst eerste zonnepanelen op huurwoningen Area

Tenten Solar heeft onlangs voor de Brabantse woningcorporatie Area Wonen de eerste zonnepanelen geplaatst op huurwoningen. Alle huurders van eengezinswoningen bij Area kunnen een aanvraag doen om zonnepanelen op hun woning te laten plaatsen.

Energie Investeringsaftrek (EIA) verhoogd van 41,5% naar 58%

Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie, waaronder ook zonnepanelen. Per 1 januari 2016 is de EIA verhoogd van 41,5 procent naar 58 procent. En dat levert een nettovoordeel van maar liefst 14 procent op voor ondernemers die een EIA aanvragen.

Groene fietsen, dus ook groene energie bij Goossens Tweewielers

Sinds begin van dit jaar prijken er bij Goossens Tweewielers in Groenlo 76 zonnepanelen op het dak. Henk Goossens, eigenaar en oprichter van de allround rijwielzaak legt uit waarom hij koos voor deze manier van energie opwekken: “Alle fietsen die wij verkopen zijn groen, dus kiezen wij ook op het gebied van energieopwekking voor groen. En zonnepanelen passen hier perfect bij.”

Subsidieregeling zonnepanelen in Gemeente Oost Gelre

Goed nieuws voor woningeigenaren in de Gemeente Oost Gelre. Op 22 december 2015 is er een nieuwe subsidie-verordening aangenomen m.b.t. verduurzaming van woningen en coöperatieven. Hiertoe behoort ook een speciale subsidie voor zonnepanelen. Voor u als woningeigenaar betekent het dat u tot 500 euro subsidie kunt ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. De subsidie omvat 10% van uw investering tot een maximum van 500 euro.

Tenten Solar vanaf nu Zonnekeur Installateur

We zijn er trots op u te kunnen melden dat wij per december 2015 Zonnekeur Installateur zijn. Met dit keurmerk bieden wij u zekerheid op het gebied van zonnepanelen installatie.

Maak gebruik van de duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Ook zonder een subsidie is een investering in zonnepanelen rendabel. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen zonder subsidie is ongeveer 8 jaar. Maar wist u dat veel gemeentes ook een ‘duurzaamheidslening’ aanbieden?

180 zonnepanelen op gemeentehuis Berkelland

Tenten Solar is deze week begonnen met de installatie van 180 zonnepanelen op het gemeentehuis van Berkelland.

Winterswijks gezicht bij Tenten Solar Zonnepanelen

Maak kennis met een nieuw gezicht bij Tenten Solar

Subsidieregeling Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties

Vanaf 4 januari 2016 is het voor sportverenigingen en sportstichtingen mogelijk om gebruik te maken van de subsidieregeling Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties. Dat betekent dat sportverenigingen en sportstichtingen relatief voordelig energiebesparende of duurzame maatregelen kunnen nemen, waaronder ook het laten installeren van zonnepanelen. Zo krijgt uw sportvereniging of stichting een duurzaam karakter.

Derde Achterhoekse Open Huizen Route

Op zaterdag 7 november 2015 vindt de derde Achterhoekse Duurzame Huizenroute plaats. In de hele Achterhoek stellen woning-eigenaren hun energiezuinige en duurzame woningen open en delen hun kennis en ervaring met iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn of haar woning. 

<<  1 2 [34 5 6  >>  
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen