Nieuws & Acties

Zonnepanelen populair bij particulieren in de Achterhoek en Twente

Onlangs verscheen een interessant artikel in de Tubantia over zonnepanelen in Oost-Nederland. In het artikel komt duidelijk naar voren dat relatief veel particulieren in de Achterhoek en Twente zonnepanelen op hun dak hebben liggen. Ook bedrijven en instellingen zien in deze regio steeds meer kansen op het gebied van zonne-energie.

Meer zonuren dan gemiddeld in 1e deel 2015

De zon heeft haar werk goed gedaan in de eerste 5 maanden van dit jaar en dat is goed nieuws voor eigenaren van zonnepanelen. In het eerste deel van 2015 heeft de zon vaker geschenen dan normaal, waardoor zonnepanelen installaties zo’n 15 procent meer hebben opgebracht dan in een gemiddeld jaar.

Eerste zonnepanelen voor KleurrijkWonen geplaatst

Op 3 maart jl. tekenden we een overeenkomst met de Gelderse Woningcorporaties KleurrijkWonen, Woonlinie, de Kernen en SCW Tiel. Voor deze organisaties gaan we de komende tijd meer dan 600 zonnepanelen systemen plaatsen op de huurwoningen in de regio Rivierenland. Inmiddels zijn de eerste zonnepanelen geplaatst.

Tenten Solar is nu VCA ** gecertificeerd

VCA 2sterren tentensolar smallVeilig en gezond werken staat bij Tenten Solar hoog in het vaandel. We zijn er dan ook trots op u te kunnen melden dat we VCA ** gecertificeerd zijn voor het toepassingsgebied: het monteren en installeren van zonne-energie systemen.

 

LTO kiest ook in tender 7 voor Tenten Solar

LTO biedt zekerheid met keuze voor Duitse panelen in Vraagbundeling Zonnepanelen

Nieuw bij Tenten Solar: Heckert Solar Zonnepanelen

heckert solar logo tentensolarNieuw bij Tenten Solar: Zonnepanelen van de Duitse fabrikant Heckert Solar. Met de keuze voor Heckert Solar zonnepanelen kiezen we voor Duitse degelijkheid, hoogstaande kwaliteit en goede leverbetrouwbaarheid. 

Tenten Solar gaat 750 zonnepanelen systemen plaatsen voor vier woningcorporaties

We zijn trots om te kunnen melden dat Tenten Solar op 3 maart jl. een overeenkomst heeft getekend  met de Gelderse woningcorporaties Woonlinie, KleurrijkWonen, de Kernen en SCW Tiel (SWR Woningcorporaties Rivierenland). De komende tijd gaan we zo’n 750 zonnepanelen systemen plaatsen op de huurwoningen van deze woningcorporaties in de regio Rivierenland.

Regeling ‘Asbest Eraf, Zonnepanelen Erop’ voor particulieren in buitengebied

Bent u een particulier en woont u in het buitengebied? Dan mag u de regeling ‘Asbest Eraf, asbest eraf zonnepanelen erop particulieren klein
Zonnepanelen Erop’ niet missen. Sinds juli 2014 is deze stimuleringsregeling namelijk ook opengesteld voor particulieren in het buitengebied, i.p.v. alleen voor agrariërs. De betreffende particulieren die minimaal 250 m2 asbestdak willen laten saneren en zonnepanelen willen plaatsen, komen in aanmerking voor deze stimuleringsregeling. De voorwaarde is wel dat de locatie in 1993 nog een ‘agrarische bestemming’ had in het bestemmingsplan buitengebied.

Tenten Solar op 36e plek snelst groeiende bedrijven FD Gazellen 2014

fdgazellen logoWaren we vorig jaar het snelst groeiende bedrijf van Gelderland, Utrecht en Flevoland, ook dit jaar hebben we weer een plek bemachtigd in de lijst van FD Gazellen voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Tenten Solar is terug te vinden op de 36e plek met een omzet van 4,2 mln euro en een groei van 262%. Een prestatie waar we met het gehele team van Tenten Solar natuurlijk uitermate trots op zijn.

 

Tenten Solar wint 3 keer op een rij LTO ‘Vraagbundeling Zonnepanelen’

We zijn bijzonder trots om u te mogen melden dat we voor de 3e lto-energie-logokeer op rij de ‘Vraagbundeling Zonnepanelen’ van LTO Energie (namens LLTB, LTO Noord en ZLTO) hebben gewonnen. Net als in de voorgaande rondes kwamen we, dankzij ons scherpe aanbod en turn key oplevering van zonnepanelen installaties, weer als beste uit de bus.

 

Stimulering Duurzame Energie (SDE+2014): subsidie voor grootverbruikers zonnepanelen

De subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+) SDEsubsidiestimuleert de productie van duurzame energie. De subsidie is bedoeld voor grootverbruikers van zonnepanelen, zoals bedrijven, agrariërs en (non-profit) instellingen. De inschrijving van deze subsidie is opengesteld vanaf 1 september tot 18 december 2014.


1 gigawatt aan zonnepanelen in Nederland

Het gaat goed met zonnepanelen in Nederland. De mijlpaal van  1gigawatt kl1 gigawatt aan zonnepanelen is in ons land behaald, volgens de auteurs van een rapport van de Stichting Monitoring Zonnepanelen


Tenten Solar start met bouw zonnepanelen installaties in Rijsenhout

Op maandag 1 september is Tenten Solar in Rijsenhout (NH) hm4gestart met de bouw van zonnepaneleninstallaties op huurwoningen van Ymere. De installatie hiervan is aan ons bedrijf gegund. Het betreft hier perceel A met woningen in Rijsenhout, Burgerveen en Weteringbrug . In totaal zijn 550 huurders uit perceel A aangeschreven waarbij het de doelstelling van Zonnepanelen Haarlemmermeer is zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren. En dat lukt! 

Enorme stijging aantal zonnepanelen

Steeds meer huishoudens, agrariërs en bedrijven zien de Exclusief noaberkorting actievoordelen van zonnepanelen in. In vergelijking met vorig jaar, is er een enorme stijging te zien in het aantal geregistreerde zonnepanelen. Zo stelt netbeheerder Stedin dat anderhalf keer zoveel klanten nu stroom opwekken door middel van zonnepanelen, in vergelijking met vorig jaar.

Tenten Solar gesloten op za 26 juli i.v.m. Zwarte Cross

Op zaterdag 26 juli a.s. is Tenten Solar gesloten i.v.m. het evenement 'de Zwarte Cross'. Neem voor meer informatie  contact met ons op via: +31 544 35 33 48

<<  1 2 3 [45 6  >>  
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen