Nieuws & Acties

LTO ‘Vraagbundeling Zonnepanelen’ voor Tenten Solar verlengd

We zijn er trots op te kunnen melden dat LTO Energie (names LLTB, LTO Noord en LTO_ronde5_TentenSolarZLTO) in ronde 5 van de ‘Vraagbundeling Zonnepanelen’ wederom voor Tenten Solar heeft gekozen als leverancier van zonnestroominstallaties. Net als in ronde 4 kwamen we, dankzij ons scherpe aanbod en turn-key (compleet en werkend) geleverde pv-installaties, wederom als beste uit de bus.

Subsidie voor zonnepanelen in Nijmegen

Update 2017: deze subsidie is inmiddels niet meer beschikbaar

Goed nieuws voor inwoners van de gemeente Nijmegen: wanneer u een zonnepanelen subsidie nijmegeninstallatie aan  wilt schaffen, komt u in aanmerking voor een subsidie van de gemeente Nijmegen. Daarnaast verstrekt de gemeente ook een Duurzaamheidslening aan de inwoners. Dit alles om energiebesparende maatregelen te stimuleren. 

Tenten Solar aanwezig bij mini-Expobeurs ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’

Subsidieregeling 'Asbest van het dak, zonnepanelen erop' verlengd

Op 1 juli a.s. zal de provinciale subsidie regeling ‘asbest eraf, zonnepanelen erop’ mini-expobeurs Customworden verbeterd en verruimd. Dit is voor LNAGRO 'de Ondernemerij' reden om op 15 juli a.s. een mini-Exporbeurs te organiseren, waaraan ook wij van Tenten Solar deelnemen. 

Draag een klant aan en krijg een dinercheque t.w.v. €50,-

We willen onze trouwe opdrachtgeversdinercheque2 Custom graag belonen, daarom hebben we een exclusieve actie opgezet. Wanneer u bij ons een nieuwe klant aandraagt voor een zonnepanelen installatie, ontvangt u van ons een dinercheque ter waarde van 50 euro! Een win-win situatie. Lees meer over de voorwaarden van deze actie. 

Wat is de invloed van de mogelijke wijziging op de salderingsregeling op de keuze meter?

Salderen houdt in dat u energie die u heeft opgewekt via uw saldering nieuwszonnepanelen installatie maar niet gebruikt, teruglevert aan uw energieleverancier. Op dit moment is het voor kleinverbruikers toegestaan om te salderen: kleinverbruikers met een aansluiting tot en met 3x80 ampère kunnen op dit moment profiteren van deze regeling. Echter, volgens minister Kamp van Economische Zaken zou dit wel eens kunnen gaan veranderen na 2017. Wat is de invloed hiervan op uw keuze voor een energiemeter?

Tenten Solar krijgt subsidie Innovatiefonds Oost Gelre

We zijn er trots op om te kunnen melden dat het college van gemeente oost gelreOost Gelre een subsidie van € 5.058 aan ons heeft toegekend uit het Innovatiefonds Oost Gelre. Het Innovatiefonds Oost Gelre is opgericht voor het stimuleren van innovatie en duurzaamheid in de gemeente. De regeling is bedoeld voor bedrijven, verenigingen, instellingen, stichtingen en particulieren. Met de ontwikkeling van onze eigen onderconstructie voor het installeren van zonnepanelen hebben wij aanspraak gemaakt op de subsidie uit dit fonds.

Groei zonnepanelen in Nederland en Duitsland

Grote groei zonne-energie in Nederland

De opmars van zonne-energie in Nederland; het leek even te groei zonnepanelen smallduren, maar inmiddels kunnen we wel stellen dat steeds meer zakelijke- en particuliere gebruikers het belang van zonnepanelen inzien. Het aantal zonnepanelen in Nederland groeit snel. De groei van het aantal zonnepanelen-systemen wordt o.a. veroorzaakt door de prijsdaling van zonnepanelen en doordat men wil bijdragen aan een beter milieu.

Bezoek Tenten Solar op de Land- en Tuinbouwbeurs Achterhoek

Van dinsdag 3 t/m donderdag 5 juni vindt de Land- en land- en tuinbouwbeursTuinbouwbeurs Achterhoek 2014 plaats, ditmaal in Halle, op het evenemententerrein waar ooit de Zwarte Cross begon. Zoals de naam al zegt, biedt de beurs volop kansen voor de land- en tuinbouwsector, met sectoren als rundvee, mechanisatie, akkerbouw, intensieve veehouderij, volle grondteelt en de toeleveringsindustrie. Ook Tenten Solar Zonnepanelen zal aanwezig zijn op de Land- en Tuinbouwbeurs Achterhoek, om agrariërs te informeren over de mogelijkheden en kansen van zonnepanelen installaties op agrarische bedrijven.

Tenten Solar trotse winnaar LTO Tender 4

Tenten Solar is er trots op de winnaar te zijn van de zonnepanelen agrarisch LTOaanbesteding van LTO Tender 4. LTO is een project gericht op het ondersteunen van leden bij het installeren van zonnepanelen op agrarische bedrijfsgebouwen. Gezamenlijk inkopen maakt zonne-energie namelijk aantrekkelijk, ook zonder subsidie. Wij van Tenten Solar hebben reeds een ruime ervaring op het gebied van agrarische projecten. Wilt u meer weten over de zonnepanelen installaties die wij hebben geplaatst bij diverse soorten agrarische bedrijven? Bekijk dan eens enkele van onze agrarische referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden van zonnepanelen op een agrarisch bedrijf.

Een andere kijk op de zaak

Tenten Solar beschikt over een licentie waarmee eenvoudig  Helikopter View smallgedetailleerde luchtfoto’s van woningen, bedrijven of boerderijen te bekijken valt, ideaal voor het in kaart brengen van de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonnepanelen installatie. Deze handige tool vergemakkelijkt ons werk en zorgt ervoor dat wij u als klant sneller en eenvoudiger kunnen voorzien van de juiste informatie, zoals het aanbieden van een op maat gemaakte offerte.

Bezoek Solar Solutions; de solarbeurs van Nederland

Op 16 & 17 april a.s. is het zover: dan vindt de Solar Solutions solarsolutions 2International beurs plaats in Expo Haarlemmermeer. Solar Solutions International is het actuele en complete informatieplatform voor alle bedrijven die zich richten op de toepassing, verkoop, installatie en vermarkting van zonne-energie systemen. De hoofdsponsor van Solar Solutions 2014 is SAJ Omvormers.

Provincie Gelderland start met Helpdesk Zon

Met ingang van 1 februari 2014 is de Provincie Gelderland provincie gelderland kleingestart met de Helpdesk Zon. Het doel van Helpdesk Zon Gelderland is het ondersteunen van zonne-energieprojecten bij scholen, bedrijven en (sport)verenigingen. De provincie Gelderland is het initiatief vanuit het programma Energietransitie gestart, omdat zonne-energie weliswaar financieel aantrekkelijker is voor scholen, bedrijven en (sport)verenigingen, maar er ook geconstateerd is dat deze partijen tegelijkertijd moeite hebben om tot een keuze te komen.

Bereken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen

De website Zonatlas is een initiatief van Klimaat Verbond zonatlas 2Nederland. Op deze website kun je in één opslag zien welke daken van woningen in uw gemeente geschikt zijn voor het plaatsen van een zonnepanelen installatie, dus ook of uw eigen woning daarvoor geschikt is. U kunt zelfs, door middel van een eenvoudige rekenmodule, snel uitrekenen wat de investering in een pv-installatie u op zal leveren.

Persbericht: Tenten Solar Zonnepanelen winnaar FD Gouden Gazellen award

Tenten Solar uit Lichtenvoorde is het snelst groeiendegazelle bedrijf van de provincies Gelderland, Utrecht en Flevoland.

De groothandel en installateur van zonnepanelen en toebehoren sleepte de Gouden Gazelle in de categorie kleine ondernemingen in Gelderland in de wacht.

Solar Street Light by Tenten Solar Zonnepanelen

Nieuw in ons assortiment: LED Solar Street Light. In de avond en nacht licht op een plek waar u geen stroom heeft. Tenten Solar zonnepanelen heeft de oplossing!

<<  1 2 3 4 [56  >>  
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen