Nieuws & Acties

Provincie Gelderland start met Helpdesk Zon

Met ingang van 1 februari 2014 is de Provincie Gelderland provincie gelderland kleingestart met de Helpdesk Zon. Het doel van Helpdesk Zon Gelderland is het ondersteunen van zonne-energieprojecten bij scholen, bedrijven en (sport)verenigingen. De provincie Gelderland is het initiatief vanuit het programma Energietransitie gestart, omdat zonne-energie weliswaar financieel aantrekkelijker is voor scholen, bedrijven en (sport)verenigingen, maar er ook geconstateerd is dat deze partijen tegelijkertijd moeite hebben om tot een keuze te komen.

Bereken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen

De website Zonatlas is een initiatief van Klimaat Verbond zonatlas 2Nederland. Op deze website kun je in één opslag zien welke daken van woningen in uw gemeente geschikt zijn voor het plaatsen van een zonnepanelen installatie, dus ook of uw eigen woning daarvoor geschikt is. U kunt zelfs, door middel van een eenvoudige rekenmodule, snel uitrekenen wat de investering in een pv-installatie u op zal leveren.

Persbericht: Tenten Solar Zonnepanelen winnaar FD Gouden Gazellen award

Tenten Solar uit Lichtenvoorde is het snelst groeiendegazelle bedrijf van de provincies Gelderland, Utrecht en Flevoland.

De groothandel en installateur van zonnepanelen en toebehoren sleepte de Gouden Gazelle in de categorie kleine ondernemingen in Gelderland in de wacht.

Solar Street Light by Tenten Solar Zonnepanelen

Nieuw in ons assortiment: LED Solar Street Light. In de avond en nacht licht op een plek waar u geen stroom heeft. Tenten Solar zonnepanelen heeft de oplossing!

Nu mogelijkheid tot terugvorderen BTW op zonnepanelen

Als particulier kunt u in aanmerking komen voor een BTW heffing bij de aanschaf van zonnepanelen. Hiervoor moet u zich als BTW-ondernemer aanmelden bij de Belastingdienst. In hetzelfde kwartaal als dat u zich aanmeldt, vraagt u de BTW terug en vraagt u ook een vrijstelling voor aangifte aan. Wanneer u dit begin 2014 doet, krijgt u de gehele BTW terug, dit houdt in: 21% BTW op materiaal en 6% op arbeid. De BTW over de terug geleverde stroom moet u hierop in mindering brengen.

Plannen voor SDE+ subsidie voor 2015 aangekondigd

Op dinsdag 11 november heeft minister Kamp van Economische zaken in de kamerbrief de plannen voor de SDE+ subsidie voor 2015 aangekondigd. Het goede nieuws is dat er voor komend jaar weer € 3,5 miljard beschikbaar wordt gesteld voor hernieuwbare energieprojecten door middel van de SDE+ subsidie.

Snelle offerte

Wilt u graag snel een offerte van ons ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in, dan zullen wij contact met u opnemen en u een snelle offerte aanbieden. Wanneer u uw adresgegevens invult kunnen wij, door middel van satellietbeelden, een meer nauwkeurige prijsopgave voor u maken.

Tenten Solar aanwezig bij mini-Expobeurs ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’

Subsidieregeling 'Asbest van het dak, zonnepanelen erop' verlengd

Op 1 juli a.s. zal de provinciale subsidie regeling ‘asbest eraf, zonnepanelen erop’ mini-expobeurs Customworden verbeterd en verruimd. Dit is voor LNAGRO 'de Ondernemerij' reden om op 15 juli a.s. een mini-Exporbeurs te organiseren, waaraan ook wij van Tenten Solar deelnemen. 

 

 

<<  1 2 3 4 5 [6
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen