Nieuws & Acties

Nu mogelijkheid tot terugvorderen BTW op zonnepanelen

Als particulier kunt u in aanmerking komen voor een BTW heffing bij de aanschaf van zonnepanelen. Hiervoor moet u zich als BTW-ondernemer aanmelden bij de Belastingdienst. In hetzelfde kwartaal als dat u zich aanmeldt, vraagt u de BTW terug en vraagt u ook een vrijstelling voor aangifte aan. Wanneer u dit begin 2014 doet, krijgt u de gehele BTW terug, dit houdt in: 21% BTW op materiaal en 6% op arbeid. De BTW over de terug geleverde stroom moet u hierop in mindering brengen.

Plannen voor SDE+ subsidie voor 2015 aangekondigd

Op dinsdag 11 november heeft minister Kamp van Economische zaken in de kamerbrief de plannen voor de SDE+ subsidie voor 2015 aangekondigd. Het goede nieuws is dat er voor komend jaar weer € 3,5 miljard beschikbaar wordt gesteld voor hernieuwbare energieprojecten door middel van de SDE+ subsidie.

Snelle offerte

Wilt u graag snel een offerte van ons ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in, dan zullen wij contact met u opnemen en u een snelle offerte aanbieden. Wanneer u uw adresgegevens invult kunnen wij, door middel van satellietbeelden, een meer nauwkeurige prijsopgave voor u maken.

Tenten Solar aanwezig bij mini-Expobeurs ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’

Subsidieregeling 'Asbest van het dak, zonnepanelen erop' verlengd

Op 1 juli a.s. zal de provinciale subsidie regeling ‘asbest eraf, zonnepanelen erop’ mini-expobeurs Customworden verbeterd en verruimd. Dit is voor LNAGRO 'de Ondernemerij' reden om op 15 juli a.s. een mini-Exporbeurs te organiseren, waaraan ook wij van Tenten Solar deelnemen. 

 

 

<<  1 2 3 4 5 [6
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen