Leasing

De mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installatie bij Tenten Solar zijn eindeloos. Wij snappen dat opdrachtgevers als overheden en collectieven andere wensen hebben dan bijvoorbeeld particulieren of ondernemers. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot leasing van zonnepanelen installaties.

Exploitatie van zonnepanelen

Voor opdrachtgevers als gemeenten, provincies of een vereniging van eigenaren zijn er constructies uit te werken waarbij Tenten Solar Zonnepanelen in combinatie met strategische partners de exploitatie van de zonnepanelen op zich kan nemen. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat deze niet direct in een zonnepanelen installatie hoeft te investeren, maar naar verloop van tijd wel eigenaar kan worden van de installatie. Dit kan op termijn dus zorgen voor een kostenbesparing. Ook crowdfunding is een methode om tot een realisatie van een zonnepanelen installatie te komen.

Wij hebben reeds veel ervaring met het inzetten van deze twee manieren van financiering. Wij geven dat ook graag antwoord op uw vragen omtrent leasing van zonnepanelen installaties of de mogelijkheden van crowdfunding voor uw zonnepanelen installatie. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen