Partners

Tenten Solar zonnepanelen heeft landelijk een aantal strategische partners. Met deze strategische partners wordt samengewerkt om de kwaliteit van onze dienstverlening en producten op het gebied van zonne-energie te garanderen.

Strategische partners

Onze partners zitten verspreid over het hele land en zelfs in Duitsland. Zo hebben we commerciële Solar Partners (projectmanagers), waarmee Tenten Solar zonnepanelen een landelijke dekking heeft. Deze commerciële partners hebben ruime ervaring in het leiden van grote projecten (zoals Europese aanbestedingen), zowel binnen als buiten de solar wereld.
Daarnaast heeft Tenten Solar zonnepanelen een landelijk netwerk met technische partners. We hebben ruime en bovenal goede ervaring met deze installateurs van zonnepanelen, bijvoorbeeld bij projecten als: Provincie Friesland en woningcorporatie Portaal.

Kwaliteit, korte lijnen en kennis

Door deze strategische samenwerking bereiken we een landelijke dekking, met voor de opdrachtgevers toch een regionale partner. Hierdoor is er altijd sprake van kwaliteit, korte lijnen en veel kennis op het gebied van zonnepanelen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw woning, bedrijfspand, boerderij of instelling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek eens één van onze informatieavonden.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen