Filteren op plaats

  • 1.600 zonnepanelen bij Avans Hogeschool

1.600 zonnepanelen bij Avans Hogeschool

In onderaanneming van Greenspread Solar heeft Tenten Solar Zonnepanelen 1.617 zonnepanelen geïnstalleerd op een vijftal schoolgebouwen van de Avans Hogeschool. De Avans Hogeschool heeft locaties in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg en voorziet ruim 29.000 studenten ieder schooljaar van passend onderwijs.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Bekijk de timelapse van de installatie

Doordat er gewerkt werd op schoolgebouwen waar de dagelijkse gang van zaken gewoon doorging, is er veel aandacht besteed aan het minimaliseren van de overlast voor de gebruikers van de gebouwen. Om onze werkzaamheden zichtbaar te maken voor de gebruikers van de gebouwen, is er een mooie timelapse video van de werkzaamheden op de Onderwijsboulevard te Den Bosch gemaakt. Omdat de draagkracht van de daken veel aandacht behoeft, heeft Tenten Solar ervoor gekozen te werken met een gekoppelde ValkPro+ onderconstructie, waardoor de dakbelasting per vierkante meter tot een minimum is beperkt.

Zonnepanelen voor medewerkers, leerlingen en ouders

Naast het aanbrengen van de zonnepanelen op de schoolgebouwen is Avans een PV-privé project gestart voor al haar medewerkers, leerlingen én ouders van leerlingen. Zij profiteren zowel van een kwalitatieve aanbieding die door een externe adviseur van Avans is getoetst, als van een scherpe collectiviteitsprijs voor deze geleverde kwaliteit.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen