Filteren op plaats

  • Zonnepanelen bij Rova, Overijssel
  • Zonnepanelen bij Rova, Overijssel
  • Omveromers bij Rova, Overijssel

1024 Bauer zonnepanelen bij ROVA in Overijssel

ROVA is een publieke dienstverlener in midden en oost Nederland. Zij verzorgt de afvalinzameling voor de huishoudens van 24 gemeenten, daarnaast verzorgt zij gemeentelijke taken voor het beheer van de openbare ruimte. De missie van het bedrijf is: "Wij geloven dat mensen zich beter voelen in een omgeving die schoon en gaaf is. Dan is het een plek waar het gezond wonen, werken en ontspannen is. Daarom zet ROVA zich in voor een schone samenleving; voor nu en voor de toekomst.” Een missie waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. Om het duurzame karakter van de organisatie kracht bij te zetten heeft ROVA besloten om zonnepanelen te plaatsen op de overslagloods. Tenten Solar Zonnepanelen heeft onlangs dan ook 1024 zonnepanelen geplaatst op de overslagloods van ROVA in Zwolle.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Omvang van de zonnepanelen installatie

In totaal zijn er 1024 zonnepanelen van het Duitse merk Bauer op het dak van de overslagloods in Zwolle geplaatst. De zonnepanelen hebben elk een vermogen dan 260 Watt, waarmee deze installatie een totaalvermogen van 266.240 Watt heeft. De zonnepanelen leveren zo’n 231.600 kWh aan stroom op jaarbasis op. Op de installatie is een SDE+ toekenning afgegeven.

Oostwest opstelling

Om het beschikbare dakoppervlak van de overslagloods maximaal te benutten, is gekozen voor een oostwest opstelling van de zonnepaneleninstallatie. Tevens betekent dit minder dakbelasting. Bijkomend voordeel van de oostwest opstelling is dat de energieopbrengst meer over de dag wordt verdeeld.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen