Filteren op plaats

  • 178 Q Cells zonnepanelen bij de Huve Eibergen
  • 178 Q Cells zonnepanelen bij de Huve Eibergen
  • 178 Q Cells zonnepanelen bij de Huve Eibergen
  • 178 Q Cells zonnepanelen bij de Huve Eibergen

178 Q Cells zonnepanelen bij de Huve Eibergen

Op het dak van zalencentrum de Huve in Eibergen liggen 178 zonnepanelen. De zonnepanelen installatie is tot stand gekomen dankzij de DEE, Duurzame Energie Eibergen. Deze stichting draait vooral om de ledenvereniging: 50 particulieren investeren in één of meer zonnepanelen van het project (een zogeheten Postcoderoos Project). Volgens de berekening moet de investering een rendement van 4 procent gaan opleveren. Wij van Tenten Solar mochten deze zonnepanelen leveren en installeren. Op 21 september jl. was de feestelijke ingebruikname van de zonnepanelen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van Q Cells

In totaal liggen er 178 zonnepanelen van het merk Q Cells op het dak van het Eibergse zalencentrum. Het zijn Full Black zonnepanelen. De zonnepanelen worden hoog aangeschreven, dit komt doordat de hoogwaardige Duitse technologie wordt toegepast bij de ontwikkelingen van de panelen.

SolarEdge systeem

Zalencentrum de Huve ligt in het centrum van Eibergen, vlakbij de kerk. Daardoor is er gedurende de dag af en toe sprake van schaduwval op het dak. We hebben er dan ook voor gekozen om een SolarEdge systeem aan te sluiten op de zonnepanelen. Hierdoor worden de effecten van schaduwval zo veel mogelijk geminimaliseerd.

De SolarEdge Omvormer + Optimizers haalt u uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk paneel heeft zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Schaduwval op het ene paneel heeft daarvoor minder invloed op de prestatie van het gehele systeem. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen