Filteren op plaats

  • 698 Q Cells zonnepanelen bij Duurzaam Beltrum
  • 698 Q Cells zonnepanelen bij Duurzaam Beltrum
  • 698 Q Cells zonnepanelen bij Duurzaam Beltrum
  • 698 Q Cells zonnepanelen bij Duurzaam Beltrum
  • 698 Q Cells zonnepanelen bij Duurzaam Beltrum

698 Q Cells zonnepanelen bij Duurzaam Beltrum

Begin mei 2017 zetten wij onze handtekening onder het project ‘Energie Coöperatie DE ZONders’ van Duurzaam Beltrum. Voor dit postcoderoosproject voor zonnepanelen gaan we in totaal 750 zonnepanelen plaatsen op de daken van sporthal de Sonders en de werkplaatsen van Hoffman in Beltrum. Inmiddels zijn 698 van de zonnepanelen in volle werking.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Wat is Duurzaam Beltrum?

Duurzaam Beltrum is een initiatief van een groep enthousiaste inwoners uit Beltrum en heeft als doel een duurzame toekomst te creëren voor Beltrum en haar inwoners. Dit doet Duurzaam Beltrum middels het opstarten en bemiddelen van duurzame projecten binnen en buiten het dorp, in samenwerking met enkele enthousiaste en betrokken partijen. Het postcoderoosproject van Energiecooperatie ‘de ZONders’ is hier een mooi voorbeeld van. De opbrengst van de 698 zonnepanelen wordt verdeeld over de deelnemers van het project. Een perfecte oplossing voor inwoners uit Beltrum die niet zelf een (geschikt) dak ter beschikking hebben, maar wel willen profiteren van zonnepanelen én mee willen werken aan het opwekken van schone duurzame energie.

Zonnepanelen van Q Cells

Tenten Solar was voor dit project verantwoordelijk voor het advies, de levering en de installatie van de zonnepanelen. We hebben gekozen voor zonnepanelen van het merk Q Cells, het betreffen zowel reguliere als zwarte zonnepanelen. De zonnepanelen hebben elk een vermogen van 290 tot 300 Wp. Het totaal vermogen van alle zonnepanelen bij elkaar is 208.620 Wattpiek. De verwachtte gemiddelde jaaropbrengst van de zonnepanelen is 179.207 kWh.

SolarEdge Systeem

Alle zonnepanelen binnen het project ‘Energie Cooperatie DE ZONders’ zijn aangesloten op de optimizers van de SolarEdge Omvormers. Hierdoor krijgen de deelnemers niet alleen een beter inzicht in de opbrengsten, maar wordt ook uit ieder afzonderlijk paneel meer energie gehaald dan door middel van een reguliere omvormer.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 698
Merk zonnepanelen: Q Cells (Full Black + Regulier)
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 290 Wp / 300 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 208.620 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer + Optimizers

Energie

Totaal vermogen: 208.620 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 179.207 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen