Zonnepanelen voor scholen

Naast particulierenagrariërs en MKB’ers kan ook de semi-overheid terecht bij Tenten Solar voor de aanschaf van zonnepanelen. Ook scholen en scholengemeenschappen behoren tot die doelgroep. Bij Tenten Solar hebben we reeds veel ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen voor scholen en scholengemeenschappen verspreid over heel Nederland.

Zonnepanelen voor scholen

Steeds meer scholen in Nederland zien het belang van duurzame energie en plaatsen zonnepanelen op hun dak. Zonnepanelen op schooldaken zorgen niet alleen voor zelf opgewekte duurzame energie, maar bieden doorgaans ook veel besparingsmogelijkheden. Streeft u als school of scholengemeenschap naar een duurzame omgeving? Zonnepanelen passen goed bij dit streven. Kijk eens naar de mogelijkheden die Tenten Solar biedt voor zonnepanelen voor scholen. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere zonnepanelen projecten voor scholen en scholengemeenschappen met succes afgerond.

Naast het leveren en installeren van de zonnepanelen hebben wij gemerkt dat de communicatie met de scholen en ook de eindgebruiker (de leerling) zeer belangrijk is. Advies en voorlichting zijn sleutelwoorden bij onze samenwerking met scholen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het opstellen van een risico inventarisatie, een plan van aanpak, voorlichtingsavonden, veiligheidsplannen, etcetera. Daarnaast leveren we scholen ook vaak een display bij de entree van desbetreffend pand, waarop de opbrengsten van de zonnepanelen installatie op een moderne manier af te lezen zijn. Het installeren van zonnepanelen bij scholen kan daarnaast ook een rol spelen bij de educatie op desbetreffende scholen, ook daarbij kunnen wij u begeleiden. Voor een compleet overzicht van onze referenties op het gebied van scholen, kunt u onze projecten bekijken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen projecten voor scholen en scholengemeenschappen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0544-353348 of mail naar info@tentensolar.nl

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen