SDE+ projecten

Grootschalige zonnepanelen projecten met SDE+ subsidie

DE SDE+ subsidie (Stimuleringsregeling Duurzame Energie Productie) is een subsidie opgesteld om de productie van duurzame energie te stimuleren, waaronder ook de installatie van zonnepanelen valt. Vrijwel elk bedrijf, instelling of (non-profit) organisatie is in staat om duurzame energie op te wekken en kan dus gebruikmaken van de voordelen van de SDE+ subsidie. De SDE+ subsidie richt zich op de grootverbruik aansluiting (>3 x 80A).

Het doel van de SDE+ subsidie

Voor veel bedrijven, instellingen en organisaties is de SDE+ een populaire subsidie. De subsidie heeft een omvangrijk budget, waarmee de overheid het bedrijfsleven stimuleert om duurzame energie te produceren. De subsidie is een compensatie voor het verschil in de kostprijs van duurzame energie en de marktprijs voor fossiele energie en wordt verstrekt over een periode van 15 jaar.

Opstellingsrondes voor SDE+ 2018

De SDE+ 2018 heeft twee openstellingsrondes: in het voorjaar en het najaar. De voorjaarsronde is van 13 maart t/m 5 april 2018 geopend en heeft een budget van 6 miljard euro. In juni 2018 zal de minister het budget en de voorwaarden voor de opstelling van de najaarsronde bekend maken. De SDE+ voor 2017 is gesloten.

Grootschalige SDE+ projecten

Bij Tenten Solar realiseren we vaak grootschalige zonnepanelen projecten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de SDE+ subsidie. Met deze subsidie wordt een investering in zonnepanelen voor agrariërs, bedrijven en instellingen nog aantrekkelijker én wordt de terugverdientijd aanzienlijk verkleind.

Wilt u een zonnepanelen installatie realiseren voor uw (agrarische) onderneming, instelling of organisatie én daarbij gebruikmaken van een SDE+ subsidie? Wij hebben ruime ervaring met dit soort grootschalige SDE+ zonnepanelen projecten en denken graag met u mee. Zo haalt u het optimale rendement uit uw PV-systeem. Ook de levering en installatie van de zonnepanelen installatie nemen wij voor onze rekening. Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Meer informatie over SDE+ 2017 & 2018

Meer informatie over het aanvragen van een SDE+ subsidie vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Wilt u meer weten over de SDE+ subsidie? Bekijk deze video en binnen 4 minuten weet u of en hoe u gebruik kunt maken van de subsidie regeling.

Bekijk enkele van onze SDE+ projecten:

ten brinke varsseveld zonnepanelen 1 482 zonnepanelen bij Ten Brinke Group in Varsseveld
zonnepanelen sporthal winterswijk tentensolar 854 zonnepanelen op sporthal Winterswijk
zonnepanelen duurzaam beltrum 698 zonnepanelen bij Duurzaam Beltrum
 avans  1.617 zonnepanelen bij Avans Hogeschool Den Bosch
 deventer ziekenhuis  1.182 zonnepanelen bij het Deventer Ziekenhuis
 Enthoven  944 zonnepanelen op akkerbouwbedrijf Zeewolde
 parnassia  Ruim 3.300 zonnepanelen op 10 locaties van Parnassia
ROVA

 1.024 zonnepanelen bij ROVA in Overijssel

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen