Zonnepanelen voor woningcorporaties

Naast particulierenagrariërs en MKB’ers kan ook de semi-overheid terecht bij Tenten Solar voor de aanschaf van zonnepanelen. Ook woningcorporaties behoren tot die doelgroep. Bij Tenten Solar hebben we reeds veel ervaring met zonnepanelen projecten voor woningcorporaties.

huissen zonnepanelen 
Huizen in 1 dag energie neutraler - Woningcorporatie Waardwonen

 

Duurzame woningen met zonnepanelen

Wilt u als woningcorporatie uw woningbestand verduurzamen? Dit levert u duurzame woningen op. Voor uw huurder betekent het daarnaast een grote kostenbesparing op het gebied van energie. Een win-win situatie voor zowel u als uw huurder dus. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van zonnepanelen voor woningcorporaties en bijbehorende huurwoningen.

In de afgelopen jaren hebben wij voor meer diverse woningcorporaties opdrachten met betrekking tot zonnepanelen installaties uitgevoerd. Hierbij staat de eindgebruiker (de huurder) centraal. Naast het leveren van de zonnepanelen draait het met name om communicatie, zowel met de opdrachtgever als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een risico-inventarisatie, plan van aanpak, voorlichtingsavonden, veiligheidsplannen, communicatie via websites en nieuwsbrieven, etcerera. Ontzorgen is een woord dat voor Tenten Solar centraal staat als het gaat om samenwerking met woningcorporaties; wij nemen hen dingen uit handen. Wij beseffen ons dat advies en voorlichting hierbij van onschatbare waarde zijn.

Over Tenten Solar

Tenten Solar is een toonaangevend bedrijf op het gebied van PV-systemen. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van solarpartners, zodat wij onze opdrachtgevers in geheel Nederland kunnen bedienen. Deels met eigen mensen en deels met onderaannemers. We zijn gecertificeerd volgens de normen ISO 9001, ISO 14001, VCA ** 2 sterren en het keurmerk Zonnekeur. We hechten daarnaast veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en social return

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen voor huurwoningen van woningcorporaties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0544-353348 of mail naar info@tentensolar.nl

 

Bekijk onze referenties

Wij zijn gespecialiseerd in seriematige woningbouw en utiliteitsbouwprojecten. We zijn het gewend om seriematig te werken en te denken. Inmiddels hebben we diverse zonnepanelenprojecten voor woningcorporaties met succes afgerond. Tot onze referenties behoren onder andere: ProWonenAreaWoningstichting HellendoornWoningstichting de WoonplaatsKleurrijkWonen en vele anderen. Voor een compleet overzicht van onze referenties op het gebied van woningcorporaties, kunt u onze projecten bekijken.

 dekernen zonnepanelen 1  3.000 woningen voor 

Woningcorporatie De Kernen

 volkshuisvesting arnhem zonnepanelen  Volkshuisvesting Arnhem
 woningcorporatie kleurrijkwonen zonnepanelen  Vraaggestuurd project voor woningcorporatie KleurrijkWonen
 woningcorporatie ymere zonnepanelen  3.000 huurwoningen voor woningcorporatie Ymere (Haarlemmermeer)
woningstichting wageningen 88 woningen voor De Woningstichting Wageningen

 

 

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen