Energie Uden

EnergieUden is een Energiecoöperatie voor betaalbare, duurzame en eigen energie voor inwoners en ondernemers in Uden, Volkel en Odiliapeel. EnergieUden heeft een voorselectie uit vele honderden zonnepanelen aanbieders gemaakt en daaruit zijn een 3 tal zonnepanelen installateurs geselecteerd, waarvan Tenten Solar er één is. EnergieUden wil de bewoners en leden ontzorgen met deze voorselectie. Het doel is om iedereen te enthousiasmeren om zonnepanelen aan te schaffen en dit bij voorkeur bij één van de geselecteerde installateurs.

Tenten Solar & Timmers Elektrotechniek

Tenten Solar is één van deze geselecteerde installateurs, in samenwerking met lokale partner uit Uden Timmers Elektrotechniek. Tenten Solar zonnepanelen en Timmers Elektrotechniek is een unieke samenwerking waarbij een ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen en elektrotechniek samen komen. Het advies en uitwerken van uw eigen op maat systeem verzorgt Tenten Solar. De installatie is in handen van Timmers Elektrotechniek uit Uden zelf. Verfrissend, vertrouwelijk en kwaliteit. Daar staan wij voor. 

EnergieUden

Meer informatie over zonnepanelen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen van Tenten Solar op uw woning? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij zullen voor u een offerte op maat maken en u voorzien van het juiste advies voor de pv-installatie op uw woning. Een extra voordeel voor u is dat wij voor de installatie samenwerken met een lokale partner uit Uden, Timmers Elektrotechniek.

tententimmers

Bezoek onze Facebook Pagina

Voor meer informatie over onze referenties en nieuws kunt u ook onze Facebookpagina bezoeken. Hier delen we veel interessante informatie met u en kunt u ook op een laagdrempelige manier uw vragen aan ons stellen. Daarnaast houden we u op onze Facebook pagina uiteraard op de hoogte over de vorderingen van het project Uden Energie, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bezoek onze informatieavond

Om u van de juiste informatie te zien, organiseren we een informatie avond voor u als inwoners van Uden. Denkt u na over de aanschaf van zonnepanelen en wilt u meer informatie en antwoord op uw vragen m.b.t zonnepanelen? Bezoek dan onze informatie avond. De eerstvolgende informatie avond is:

Donderdag 24 april om 19:30 uur
Ontmoetingsplein MuzeRijk
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
info@muzerijk.nl 

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen